Gastlessen judo voor kinderen Koningin Julianaschool

Op maandag 30 januari en maandag 6 februari worden er judo lessen gegeven aan de groepen 3 tot en met 8 van de Koningin Julianaschool in Kollum. Deze lessen worden aangeboden door Sportstimulering High Five in samenwerking met Annita Drent van de judovereniging in Kollum.Op maandag 30 januari mochten de kinderen van de groepen 3 tot en met 6a kennismaken met deze sport. Naast dat het een leuke, stoere sport is is het ook goed voor het zelfvertrouwen van kinderen. Zo hebben ze naast verschillende judo rollen en grepen ook kunnen zien dat het niet uit maakt hoe groot of hoe zwaar je bent ook als je kleiner bent is het mogelijk om iemand op de grond te krijgen.De kinderen waren erg enthousiast over de lessen, zo werd er geroepen ,,ik wil hier elke dag wel heen!" Kortom een groot succes! En wat de leerlingen stiekem nog het leukste van...

Lees verder »