Groots dartspektakel in de Fryslân Fean Plaza

HEERENVEEN – Op vrijdag 24 februari vindt er een bijzonder dartspektakel plaats in Fryslân Fean Plaza in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Fryslân Fean Plaza wordt deze avond omgetoverd in een ‘dartmekka’. De bezoekers worden verwelkomd door Blaaskapel de Ûtlopers uit Sneek.Hierna wordt de avond op een passende wijze geopend. Tijdens het surprisekoppel toernooi kunnen deelnemers het mogelijk opnemen tegen één van de grote darticonen: de Lakeside legends. Dart met Tony O’Shea, Darryl Fitton, Andy Fordham, Ted Hankey, Tony West, Trina Gulliver, Roland Scholten of Gary Robson. Ray Martin is mastercaller en entertainer deze avond. Tijdens de avond zal liveband ‘Nuchter’ optreden.Aanvang : 19.30 uur / Zaal open: 18 uur / Inschrijfgeld € 10 euro per persoon. Toegang bezoekers 5 euro p/p via ticketsregelen.nl,Voordelig consumptiemunten kopen: ticketsregelen.nl, VIP arrangement à 120 euro p/p ook via ticketsregelen.nl. Het bericht Groots dartspektakel in de Fryslân Fean Plaza verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »