Kort politienieuws Leeuwarden | 31 januari

LEEUWARDEN – Kort politienieuws uit Leeuwarden en omgeving van dinsdag 31 januari.  Een 22-jarige man uit Grou heeft zondag om 22.00 uur een fiets gestolen op het station in zijn woonplaats. De politie was in de buurt en zag later de fiets in de woning van de fietsendief. De man is aangehouden en moet voor de politierechter verschijnen. +++ Tussen vrijdag 17.00 uur en maandag 09.00 uur is er ingebroken in een opslagbox op de Poolsterweg in Leeuwarden. De inbreker wist binnen te komen via een raam aan de achterkant. Het is niet bekend wat hij heeft buitgemaakt. +++ Een raam aan de achterzijde van een woning aan de Pieter Langendijkstraat is tussen zondag 10.00 uur en maandag 09.00 uur gebruikt bij een poging tot inbraak. +++ Een 47-jarige man uit Leeuwarden is maandag om 12.50 uur aangehouden op het Hoeksterpad omdat hij een winkelverbod overtrad. Hij kreeg daarvoor een...

Lees verder »