Opnieuw veldtoertocht Surhuisterveen Fiets voor een Huis

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 4 maart 2017 wordt vanaf sportpark de Ketting in Surhuisterveen de vierde editie van de veldtoertocht ‘Surhuisterveen Fiets voor een Huis’ verreden. Na het succes van de eerste drie edities kan een vervolg niet uitblijven. De afstanden zijn deze keer 30 en 45 kilometer. Er kan worden gestart tussen 9.00 en 10.00 uur. Inschrijven kan vanaf 8.30 uur in het clubhuis van ’t Fean ’58, De Ketting 3, 9231 AK Surhuisterveen, waar ook de start is. Ook kan online worden ingeschreven via de website (www.wielrennensurhuisterveen.nl) van de Stichting Wielercomité Surhuisterveen, onder wiens auspiciën de veldtoertocht wordt verreden, dit in samenwerking met de toerfietsclub TFC Surhuisterveen. Beide organisaties zijn aangesloten bij de NTFU. De Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert elk jaar de Pieter Weening Classic, de Internationale Centrumcross en de Profronde Surhuisterveen. Er zal gebruik gemaakt worden van Scan & Go. De route over onverharde wegen en fietspaden gaat...

Lees verder »