Ouwe Vat blijft overtuigen in derby’s

SNEEK –  Na de overwinningen in de Noordelijke derby tegen Veendam en de stadsderby tegen The Legend, won ‘t Ouwe Vat ook de Friese derby tegen Wierum. In de negende speelronde in de overgangsklasse A Superleague of Darts van het seizoen 2016/2017 werd het 9-1 voor het dartsteam uit Sneek. Ouwe Vat had na de ruime overwinning tegen The Legend Sneek geen reden tot een wisseling in de basis vier. Rick Hofstra, Frans van der Weit, Sylvester Paassen en Jelko Zwart kwamen namens de Snekers aan de ockey. Signalen dat het een eentonige wedstrijd ging worden kwamen niet naar voren in de Round Robin. Wierum nam het initiatief en kwam met 5-7 voor. Ouwe Vat komt eerst terug tot 7-7 en later terug tot 8-8. Een beslissende leg moest uitkomst bieden. Hofstra nam het op tegen Sietze Verbeek. Hofstra ging scorend goed van start, maar wist de beslissende dubbel niet...

Lees verder »