Overtuigende overwinning Kinea 

DE KINIPE –  Na het puntverlies van vorige week tegen OKO/Bies (19-19) stond er afgelopen zondag een lastige uitwedstrijd op het programma voor Kinea. De ploeg van Jelle Bakker ging op bezoek bij KC de Pein in Houtigehage. Met slechts 4 punten staat de Pein laag op de ranglijst, maar gezien de uitslagen die de ploeg neerzet tegen goede tegenstanders, was Kinea gewaarschuwd. In Heerenveen werd het in de derde speelronde een eenvoudige overwinning voor de Knypsters: 21-7.   Nadat Kinea A1 afgelopen zaterdag de topper tegen de Pein A1 al wist te winnen (18-8), kon ook Kinea 2 de punten afgelopen zondag meenemen naar huis, Het tweede wist moeizaam te winnen. Om half 3 was het tijd voor het vlaggenschip om ook de laatste 2 punten van de Pein af te snoepen.  Het begin was veelbelovend. De eerste twee aanvallen werden meteen omgezet in doelpunten. In de beginfase van de wedstrijd wist de thuisploeg in het spoor te blijven van Kinea. Via 4-5 werd het 6-7 en toen begon de Kinea motor echt...

Lees verder »