Rein van der Wal koploper hoofdgroep damclub TTS

In de hoofdgroep van de onderlinge competitie van damclub TTS uit Surhuisterveen lijkt de koploper Rein van der Wal bijna niet meer in te halen. Waarschijnlijk gaat hij het kampioenschap voortijdig beslissen.In de 1e klasse blijken nog vier spelers kans te maken op het kampioenschap en de eventuele promotie. De komende weken is er dus nog volop spanning op het dambord te beleven in de damarena van café de Haven.Uitslagen onderlinge competitie TTS ronde 17:Douwe Hania – Willem Hofstede (3-0)Johannes Baron – Jan Kunnen (0-3)Sape Hiemstra – Wytze vd Meulen (0-3)Simen Atsma – Rein van der Wal (0-3)Ate Oosterhof – Luitzen vd Heide (1-1)Gerrit Terpstra – Anton vd Ploeg (3-0)Joop de Graaf – Cees Dijkstra (0-3)Jan Hoogsteen – Henk Westerhof (0-3)Toerbokaal:Bareld Bekkema – Haye Wittermans (3-0)Frans Postma – Durkje van Beets (1-1)Frans Postma – Tjipke Vlasma (1-1)Zaterdag 4 februari speelt het zaterdagteam van TTS de belangrijke uitwedstrijd tegen SDC in...

Lees verder »