sc Heerenveen versterkt zich per direct met Wout Faes

HEERENVEEN –  sc Heerenveen versterkt zich per direct met Wout Faes. De verdediger is vandaag medisch gekeurd en komt voor de rest van het seizoen op huurbasis naar Friesland. De 18-jarige Faes komt over van RSC Anderlecht. Technisch manager Gerry Hamstra is blij met de komst van Faes. ”Het is mooi dat we Wout voor de rest van het seizoen kunnen toevoegen aan onze selectie. We zochten naar defensieve versterking en zijn daarbij bij hem uitgekomen. Wout geldt als één van de grootste talenten van België en is een centrale verdediger die zowel aan de linker- als rechterkant in de verdediging kan spelen.” De verdediger maakte in 2012 de overstap van de jeugdopleiding van Lierse SK naar RSC Anderlecht. Faes doorliep vervolgens de jeugdopleiding van RSC Anderlecht en kwam daarnaast in actie voor België O15, O17, O18 en O19.

Lees verder »