Sollicitatietraining en FabLab in Bibliotheek Drachten

DRACHTEN – Een sollicitatietraining en een Tablet- & Smartphone-café vinden de komende week plaats in Bibliotheek Drachten. Daarnaast is er zoals iedere zondagmiddag weer een FabLab. Henk Scholte en Lourens van Esch helpen donderdag 2 februari van 19:30 tot 21:00 uur mensen die hun tablet en smartphone optimaal willen benutten. Apple of Android, het maakt ze niet uit. Deze heren vinden overal een oplossing voor. Het consult is gratis. Het is belangrijk dat het apparaat is opgeladen en wachtwoorden en inlogcodes worden meegenomen. Sollicitatietraining  45-plussers kunnen dinsdag 7 februari van 19.30 tot 21.30 uur meedoen aan een workshop sollicitatietraining. Ingrid Weening is arbeids- en organisatiepsycholoog. Haar workshop is bedoeld voor mensen die een andere baan zoeken en daarbij nadeel ondervinden van hun leeftijd. In de training wordt dan ook de nadruk gelegd op wat oudere werknemers juist wel kunnen. De boodschap is: zorg dat je in beeld bent en gebruik...

Lees verder »