Tulpendate met vrijgezelle polderboeren

EMMELOORD – Zeven vrijgezelle boeren uit Noordoostpolder doen mee aan het ludieke datingprogramma Tulpendate. Na de lancering van de promotiefilmpjes van de deelnemers op Facebook en de website was er direct een enorme belangstelling. De filmpjes werden tienduizenden keren bekeken en de reacties bleven niet uit. Boeren en organisatie werden overspoeld met vragen. ‘Een ongekende start’, volgens de organisatie. ‘Nu maar hopen dat er ook veel brieven worden geschreven naar de vrijgezelle boeren’. Dit kan nog tot halverwege maart. Eind maart worden de brieven naar de boeren gebracht, waarna ze drie vrouwen mogen kiezen, waarmee ze op tulpendate gaan. In een Dafje trekken ze langs een deel van de tulpenroute, waarbij onderweg een aantal opdrachten uitgevoerd wordt en hopelijk volgt er dan een ‘klik’. Wil jij met één van deze leuke vrijgezelle boeren een tulpendate beleven? Mail met foto naarbrief@tulpendate.nl o.v.v. naam boer. De boeren stellen zich voor op https://www.facebook.com/tulpendate/...

Lees verder »