Zwoele electro van CUT_ en GOSTO in Asteriks

LEEUWAREN – CUT_ en GOSTO vullen 3 februari Podium Asteriks met zwoele electronica. Beide bands nemen het publiek mee naar hogere sferen en laat het zachtjes landen op de dansvloer. Support is er van het Rotterdamse Victim Victim. CUT_ is een Amsterdams elektronisch muziekduo van producer Sebastiaan Dutilh en vocaliste Belle Doron. De tunes doen denken aan de Britse triphop en basgeluid van het afgelopen decennium, maar dan met een moderne twist. Artiesten als Burial, Mount Kimbie, Massive Attack and James Blake vormen de inspiratie. Naast de crossover tussen donkere elektronica en spannende pop zijn ook video en live-visuals integraal onderdeel van de band. GOSTO brengt tegenstellingen samen tot een warme, opzwepende mix die je niet onberoerd laat. Geïnspireerd door muzikanten als Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley weet GOSTO een veelzijdigheid aan stijlen te verenigen tot een geheel nieuwe, eigen sound. Onder de eerste elektronische kennismaking liggen warme...

Lees verder »