Succesvolle kinderkleding- en speelgoedbeurs van Berneguod

Zaterdag om half 10 gingen de deuren van de Trije Doarpen in Kollumerzwaag weer open voor de 7e editie van Berneguod. Ruim 50 personen stonden al te wachten tot de deuren open gingen om snel hun keuze te kunnen maken uit de kinderkleding, dat op maat gesorteerd op de tafels lag.En ook het speelgoed lag voor elke leeftijd apart bij elkaar. Aan het einde van de ochtend telde de organisatie een kleine 200 bezoekers, dat het aantal van de vorige keer overtrof.Kleding en speelgoed die nog best een ronde mee kan werd op deze dag tegen lage prijzen verkocht. Blije gezichten liepen aan het einde van de ochtend met tassen vol de deur uit. Berneguod staat bekend om haar win-win situatie, aan het einde van de dag wordt namelijk een groot gedeelte van de overgebleven kleding en speelgoed aangeboden aan het goede doel: Stichting Babyhope. Stichting Baby Hope zamelt kraammaterialen...

Lees verder »