Vrienden en vriendinnenavond Senioren bij Judoclub Kollum

Op vrijdagavond 7 april werd er een Vrienden en vriendinnenavond Senioren bij Judoclub Kollum georganiseerd. De jongere judoka’s van Judoclub Kollum waren al bekend met het fenomeen: vriendjes en vriendinnetjesmiddag.Dit houd in dat elke judoka een vriendje of vriendinnetje mag meenemen naar de les. Hij of zij kan dan ook eens kijken en ervaren hoe leuk de Judosport is. In de Activiteitencommissie van de Judoclub ontstond het ludieke idee om ook eens voor de Senioren een vrienden en vriendinnenavond te organiseren. De seniorenploeg  is ongeveer anderhalf jaar geleden opgericht door een aantal ouders.Deze ouders zagen hoeveel plezier hun kinderen hadden in het judoën, en wilden het zelf ook eens gaan proberen. En sindsdien trainen de Senioren elke vrijdagavond met veel plezier. Echter gaat het niet alleen om de lol.  Onder leiding van Juf Annita worden er ook goede resultaten bereikt.Velen hebben al de gele of oranje band gehaald!Vrijdagavond 7 april was het...

Lees verder »