Beter CV maken bij Nietstilzitten

SNEEK – In het Nietstilzitten Café op 1 mei staat het CV centraal. Anton van Dijk, oprichter van de stichting Nietstilzitten, geeft tips en laat voorbeelden van CV’s zien. Alle deelnemers krijgen bovendien gratis toegang tot een aantal CV-sjablonen die ze kunnen vullen met hun eigen gegevens. Werk zoeken en solliciteren is in de loop der jaren ingrijpend veranderd. Heel veel speelt zich tegenwoordig online af, er zijn speciale sollicitatie-apps en sommigen maken zelfs een sollicitatievideo. Maar toch blijft het CV een van de belangrijkste documenten bij een sollicitatie. Het is jouw introductie bij een bedrijf. Recruiters kijken het eerst naar een CV, en pas in de tweede instantie naar een motivatiebrief. Uiteindelijk gaat het om de inhoud van het CV, maar het is ook van belang dat het CV er verzorgd uitziet. Met behulp van sjablonen kun je zorgen dat jouw CV eruit springt. Nietstilzitten is het platform voor...

Lees verder »