Certificaten Rots en Water uitgereikt aan kinderen basisscholen

DAMWALD – Woensdag 19 april kregen veertien jongens en meiden van de basisscholen uit de gemeente Dantumadiel hun certificaat van Rots en Water uitgereikt. Het programma Rots en Water is spelenderwijs leren opkomen voor jezelf en leren rekening houden met elkaar. Doel van het Rots en Water programma is het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en het welzijn bij kinderen en jongeren. Tevens het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen, zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Nee is nee en dat heb je te respecteren. Een tevreden meester Eelke en juf Amarins deelden na afloop de certificaten uit de 14 kanjers van deze Rots en Water training. FOTO NANNE NICOLAI

Lees verder »