Feestelijke start seizoen Tropische Kas op Koningsdag

BEETSTERZWAAG – Op Koningsdag 27 april gaan de deuren van de Tropische Kas van 11.00 tot 17.00 uur open, voor een feestelijke start van het nieuwe seizoen.  Liefhebber van bijzondere planten, cultuurhistorie of een idyllische sfeer zijn weer welkom in de Tropische Kas. Dit historische kassencomplex ligt in het hart van Beetsterzwaag achter in de overtuin van het Lycklamahûs. Het historische kassencomplex vormt een rustpunt in het dorpscentrum van Beetsterzwaag. U kunt hier genieten van bloemen, planten en historie.   Activiteiten De Tropische Kas organiseert dit seizoen vele activiteiten zoals rondleidingen, markten, bezoek aan de Koningin van de Nacht en Appeldag. Informatie over deze activiteiten staat vermeld op www.tropischekas.nl. Volg ook de Facebookpagina Tropische Kas Beetsterzwaag.  

Lees verder »