Inspiratieavonden leveren waardevolle input op

WOLVEGA – De tweede inspiratieavond met betrekking tot de Omgevingsvisie Weststellingwerf trok ruim 90 belangstellenden. Dinsdagavond luisterde een goed gevulde zaal in De Rank in Wolvega naar een inspirerende presentatie van visionair en innovator Thomas Rau. Na de presentatie gingen de bezoekers in groepen uiteen om met elkaar van gedachten te wisselen over de thema’s circulaire economie & klimaatverandering en de toekomst van de landbouw. De opbrengst van deze inspiratiesessie wordt meegenomen in het opstellen van de Omgevingsvisie waar Weststellingwerf de komende maanden aan werkt. De gemeente kijkt terug op twee zeer succesvolle inspiratieavonden, die werden begeleid door bureau Roeg & Roem. Vorige week   kwamen in ‘t Buurthuus in Noordwolde meer dan 80 belangstellenden naar de eerste inspiratieavond, die in het teken stond van omgevingskwaliteit, gezonde leefomgeving en leefbaarheid. ´Waar word je blij van, wat frustreert je, waar kun je zelf iets aan doen en waar heb je de...

Lees verder »