Inspiratieochtend leesgroepen in Heerenveen

HEERENVEEN – Wie graag bij een leesgroep wil of al lid is van een leesgroep is op woensdag 26 april welkom bij de inspiratieochtend in bibliotheek Heerenveen. Deze bijeenkomst op de eerste verdieping van de bibliotheek start om 9.30 met inloop vanaf 9.15 uur. Voor wie? Deze ochtend is in eerste instantie bestemd voor leesgroepen die al gebruik maken van de dienstverlening voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean. Maar ook (nog op te richten) leesgroepen die meer willen weten over het aanbod en de mogelijkheden zijn van harte welkom. Verder is iedereen die meer wil weten over leesgroepen, boeken en e-books, welkom. Leeservaringen delen Veel lezers hebben er plezier in om in groepsverband hun ervaringen met elkaar te delen. Elk jaar opnieuw komt de vraag aan de orde: welke boeken zullen we gaan lezen? De bibliotheek kan helpen bij het vinden van geschikte boeken om in het winterseizoen te...

Lees verder »