Koningsdag Appelscha: gezellig Oranjeplein op Boerestreek

APPELSCHA – De Stichting Algemene Activiteiten Appelscha (SA3) organiseert, met de hulp van vele vrijwilligers, voor Appelscha en zijn gasten op Koningsdag weer een uitgebreid en gevarieerd programma. Om deze Nationale Feestdag te ondersteunen worden de inwoners van Appelscha vriendelijk verzocht deze dag weer uitbundig te vlaggen. Smileorkest Om 9.15 uur start het Smileorkest van Laudando met een muzikale rondgang door het dorp.  De tocht start vanaf het plein achter de kerk De Schutse/Riemsoord en gaat via  Riemsoord, De Slegge, M.van Eppelaan, Maadsingel, Alle Wytsesweg, Smidslaantje, Teunis Geessienweg, Steegde, Bosweer en Bruggelaan naar de Boerestreek, waar de  feestelijkheden en activiteiten deze dag plaatsvinden. Versierde fietsen Kinderen worden uitgenodigd om feestelijk verkleed met versierde fiets of ander rollend materiaal als trapkar of autoped, mee te doen aan de muzikale rondgang door het dorp. Verzamelen om 9.00 uur op het plein achter de kerk “De Schutse”/Riemsoord. Onderweg aansluiten kan ook. De deelnemende kinderen...

Lees verder »