Lancering magazine ‘Burgum heeft meer’

BURGUM – De ondernemers van Burgum presenteerden gisteravond, woensdag 19 april, in de Pleats het magazine Burgum heeft Meer. Dit magazine is tot stand gekomen op initiatief van drie Burgumer winkeliers: Miriam Meijer, Aline Sprokkereef en Mirjam Kooi. Zij wilden een magazine maken dat een visitekaartje voor Burgum is. Een magazine dat een verbinding maakt tussen inwoners, bedrijven en gemeente. Van alle bedrijven die mee hebben gedaan staat een redactionele bijdrage in het magazine. ,,Geen advertenties, maar mooie inhoudelijke artikelen met een persoonlijke noot!”, aldus de initiatiefneemsters. Ze hebben er bewust voor gekozen om geen reclame-uitingen te plaatsen, omdat zij de lezers willen laten kennismaken met het echte ondernemende gezicht van Burgum. Woensdagavond werd het eerste exemplaar overhandigd aan de voorzitter van de activiteitencommissie van de HIMBO. Vanochtend gaan de drie initiatiefneemsters met de Burgum Mobyl naar het gemeentehuis van Tytjerksteradiel in Burgum, waar burgemeester Jeroen Gebben het startsein voor de...

Lees verder »