Miss Teen PositiviTea laat meiden stralen

LEEUWARDEN – Het evenement Miss Teen PositviTea vond woensdagmiddag 19 april plaats in de grote zaal van Neushoorn. Bij het evenement werd de nadruk gelegd op het laten stralen en in het kracht zetten van meiden tussen tien en vijftien jaar. In totaal 47 meiden hebben deelgenomen aan Miss Teen PositviTea. Tijdens drie verschillende rondes werden zij opgemaakt, werd hun haar mooi gemaakt, konden ze met elkaar nadenken over schoonheid van binnen en kregen ze tips van de Mrs Netherlands Universe finalisten in het lopen over de catwalk. Er werd afgesloten met een grote modeshow, in bijzijn van familie en vrienden van de meiden. De organisatie van dit evenement lag in handen van Sander Veenstra van Grienskip en Julia Vellinga en collega’s namens WELLZO Jongerenwerk. Tevens is dit de dag waarop Sander Veenstra zijn nieuwe Friese thee ‘grutsk’ lanceerde. Na afloop kregen alle deelnemers een leuke goodiebag en een roos mee...

Lees verder »