‘Ontelbaar veel hou ik van jou’

SNEEK – Inge Altenburg uit Sneek heeft begin dit jaar het boek ‘Ontelbaar veel hou ik van jou’ uitgebracht. Het boek vertelt haar verhaal over haar zoon Floris met complex autisme en de weg die ze samen hebben afgelegd om een plekje voor hem te vinden in onze maatschappij. Het is een boek dat raakt en waarin je mee kunt voelen wat autisme betekent voor de autistische persoon zelf en de mensen om hem of haar heen. ,,De lezer gaat mee op reis”, zegt Inge. ,,Ik hoop met mijn boek te bereiken dat mensen zich in het verhaal kunnen herkennen en dat er meer begrip ontstaat voor mensen met autisme en hun familie. Uiteindelijk zou het prachtig zijn als er door toenemend begrip een warm netwerk ontstaat rond de persoon met autisme en zijn of haar gezin en deze gezinnen minder in een isolement terecht komen. Dit zou de kwaliteit van...

Lees verder »