sc Heerenveen organiseert forumavond voor supporters

HEERENVEEN – sc Heerenveen organiseert op woensdag 3 mei a.s. een forumavond voor haar supporters. Op deze avond krijgen supporters de gelegenheid om vragen te stellen en aan te schuiven bij diverse tafelgesprekken met verschillende thema’s. Iedere gespreksronde wordt afgetrapt met een korte pitch waarin de tafelgasten kort maar krachtig hun visie geven over het onderwerp. Vervolgens is er ruim een kwartier de mogelijkheid om jouw prangende vraag te stellen aan de tafelgasten. Via Facebook of het aanmeldformulier stellen we jou in de gelegenheid om alvast vragen in te sturen. Een aantal hiervan zullen tijdens de opening worden beantwoord door algemeen directeur Luuc Eisenga. Je kunt je voor beide rondes voor één tafelgesprek aanmelden. Het is wel mogelijk om voor beide rondes hetzelfde onderwerp te kiezen. Programma 19:00 – 19:15 uur inloop 19:15 – 19:30 uur opening 19:30 – 19:50 uur: eerste gespreksronde Algemene en commerciële zaken Ben jij benieuwd naar de...

Lees verder »