SC Veenwouden krijgt buur Broeksterboys op bezoek

Voor zaterdag staat een mooie derby op het programma in de Tweede klasse I. SC Veenwouden krijgt buur Broeksterboys op bezoek. Op voorhand een prachtige affiche waarbij de wil om winnen aan beide kanten een garantie zal zijn voor een aantrekkelijk pot voetbal.Voor deze derby tegen Broeksterboys hoeven de spelers niet te worden gemotiveerd. Voor trainer Riemer Kooistra en assistent Lammert Jan Westerlaan kan de wedstrijd tegen Broeksterboys helpen om de positieve flow van de eerste seizoenshelft weer terug te vinden. Het kampioenschap is dan wel uit beeld, maar de nacompetitie schept verplichtingen.De laatste thuiswedstrijd tegen Be Quick werd met verlies afgesloten. Be Quick was over de gehele wedstrijd gezien iets feller en fitter en won terecht met 1-3. De extra week rust kwam dan ook zeer gelegen voor SC Veenwouden. Spelers hebben hun rust gepakt en kunnen herstellen van allerlei pijntjes. Het lijkt er op dat nagenoeg iedereen weer...

Lees verder »