Simon Havinga en Zwetteschool winnen schoolkorfbal

SNEEK – De Simon Havingaschool en de Zwetteschool zijn gistermiddag de grote winnaars geworden van het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van De Waterpoort in Sneek. Het was een heerlijke middag, beetje fris maar verder prima weer, aldus de organiserende korfbalclub. Alle kinderen van de groepen 3 tot en met 6 van diverse scholen (Simon Havinga, Zwette School, De Kogge uit IJlst, Oudvaart, Epemaskoalle uit Ysbrechtum en de Wyken) hebben zich sportief vermaakt. Bij de groepen 3 en 4 gingen de eerste en tweede prijs naar teams van de Zwetteschool. De Wyken eindigde als derde. Bij de groepen 4/5 pakte de Simon Havinga de eerste en tweede prijs vor de Zwetteschool die derde werd. Bij de groepen 6 was de eerste prijs wederom voor de Simon Havinga, de tweede voor de Kogge en de derde ook voor de Simon Havinga.  

Lees verder »