Stadiontour bij sc Heerenveen in de meivakantie

HEERENVEEN – Op zoek naar een leuk uitje voor de meivakantie? Doe dan op dinsdag 25 april (14.00 uur) mee aan de stadiontour! Deze Vakantie Stadiontour is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Dus wil je weten achter welke tafel de trainer zit bij de persconferentie? Of hoe het voelt om door de spelerstunnel te lopen? Dan is dit uitje helemaal iets voor jou! De Stadiontour wordt verzorgd door mensen die al vanaf de beginjaren van sc Heerenveen bij de club betrokken zijn. Met deze rondleiders neem je een kijkje in de zakenloges, de spelerstunnel, het spelershome, de perskamer, op de tribune en het veld. Ondertussen vertelt de rondleider de bijbehorende verhalen en anekdotes. Uiteraard staat ook een bezoek aan de Pronkkeamer, ons museum, op het programma. Aanmelden kan via sc-heerenveen.nl/vakantiestadiontour of 0513-612100. Het bericht Stadiontour bij sc Heerenveen in de meivakantie verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »