Tiende en laatste BurgumRun op zondag 10 september

  BURGUM – Zondag 10 september vindt de tiende en laatste BurgumRun plaats. De organisatie van de BurgumRun heeft het hardloop-evenement vanaf 2008 met veel plezier georganiseerd, maar heeft geen opvolgers en: ,,tien jaar is ook een mooi moment om er een punt achter te zetten.” Evenals bij het eerste lustrum is er deze laatste keer ook voor alle deelnemers aan de 5, 10 en 16 km een gratis loopshirt. De deelnemers aan de kidsloop over 2,5 km krijgen een andere passende herinnering. Er is ruimte voor duizend deelnemers. ,,Dus grijp je kans om mee te doen aan deze laatste BurgumRun”, aldus de organisatie. De start en finish van de hardloopwedstrijd zijn wederom op het terrein van de elektriciteitscentrale van hoofdsponsor ENGIE Energie Nederland nabij Burgum. Het eerste startschot van de BurgumRun zal om 13.00 uur klinken voor de jeugdloop. Daarna volgen de 16.1 km, 10 km en de 5...

Lees verder »