Vakantiespel Appelscha zoekt vrijwilligers voor leiding

APPELSCHA – Vakantiespel Appelscha zoekt naarstig naar vrijwilligers voor de leiding van de spelweek in de bossen van Appelscha. Rieks de Vries, voorzitter vakantiespel Ooststellingwerf, vertelt: ,,Het is een uitdaging om kinderen van groep 5 tot en met groep 8 een onvergetelijke week te bezorgen in de bossen van Appelscha. Wij zoeken vrijwilligers voor de leiding die tussen de 17 en 27 jaar oud zijn en in teamverband willen werken.” De Vries legt uit dat de vrijwilliger leiding geeft aan een groepje van ongeveer veertien kinderen, samen met nog een begeleider. ,,Je mag samen een fijne week beleven en nieuwe vrienden maken. Veel kinderen vinden het na de week lastig  om op vrijdag afscheid te moeten nemen, dit kost dan vaak een traantje. Ditzelfde vind de zaterdag vaak weer plaats, als de leiding afscheid van elkaar neemt.” Aanmelden en meer info Aanmelden om als vrijwilliger mee te draaien in het Vakantiespel Appelscha kan op...

Lees verder »