Aanhoudend koel, Koningsdag best oké

Weernieuws 21 april 2017 Het is en blijft voorlopig koel lenteweer, al hebben de vele kinderen die vandaag op de laatste dag van de meivakantie Koningspelen heel aardig weer. Het blijft op een lokale bui na droog en met 14 graden is het ook net even iets zachter dan de afgelopen dagen. Vanaf morgen komt de temperatuur in de middag weer uit op een graad of 10 á 11. Daarbij breekt de zon af en toe door en valt er niet meer dan een lokale bui. Wel waait er een wat gure wind, vooral aan zee. Na een relatief rustige maandag, wordt het dinsdag en woensdag onstuimiger. Er trekken talrijke regen- en hagelbuien over het land en het wordt maximaal een graad of 10. Tijdens de nachtelijke uren koelt het landinwaarts af tot net iets boven nul. Later in de week lijkt het wat kalmer te worden en zo ziet...

Lees verder »