Anouska Koster fietst zondag in Luik

Afgelopen zondag was sinds de laatste editie in 2003, de amstel gold race voor vrouwen teruggekeerd. Voor het dameswielrennen is dat super mooi. Ook Anouska was van de partij met haar team WM3.Het team was goed alert in de aanloop naar het plaatselijke rondje op de klimmen als eyserenbosweg, fromberg en keutenberg. Maar de koers brak pas echt open op de plaatselijke ronde met cauberg, geulhemmerweg en bemelerberg. Na de tweede keer Cauberg zat Anouska mooi mee met een kleine groep van 20. Maar later kwam er vanachter ook weer een groep aansluiten. Daarna maakte het team de koers hard en zette kopvrouw kasia nieuwiadoma in stelling om op de volgende passage cauberg in de aanval te gaan. Deze ronde uiteindelijk het teamwerk goed af en finishte als 3e. Anouska kwam uiteindelijk binnen op plek 40.Zondag staat er opnieuw een nieuwe klassieker op het programma voor het damespeloton en wel...

Lees verder »