Boten-opstapdag in Heeg

HEEG – Vanuit het centrum van Heeg varen Hegemer jachtbouwers en jachtverhuurders tijdens de zogenaamde boten-opstapdag zaterdag 29 april weer gratis korte tochtjes met bezoekers en geïnteresseerden over de wateren rond Heeg of op het Heegermeer. Bezoekers kunnen kennis maken met het dorp Heeg en met de jachten die in Heeg gebouwd of verhuurd worden zoals zeiljachten van het type Beneteau 31 en 35, Pointer 25, Electro Valk en de One Day 24. Motorjachten: Da Vinci, RiverCruise 35, Oostvaarder 11.00. Sloepen: Hoora electrosloep Enduro  en diverse Supboards van de bekende Hegemer SUPper, Frank Hettinga. Ook de beroemde Palingaak en de Hegemer Tjottervloot varen met opstappers vanaf de kade van de Syl. Boten-Opstapdag van 10.00 tot 17.00 uur, Centrum Heeg. Info: www.vareninfriesland.nl

Lees verder »