Burgemeester Van der Werff blij met komst AB Vakwerk

EMMELOORD De vestiging van uitzendcoöperatie AB Vakwerk aan de Duit 1 in Emmeloord is officieel geopend door burgemeester Aucke van der Werff. De eerste burger van Noordoostpolder onthulde en signeerde symbolisch een groot wanddoek met daarop de kenmerkende Poldertoren. Van der Werff zei in de openingstoespraak zeer verheugd te zijn met de komst van AB Vakwerk naar de polder. ,,Het gaat weer goed met de economie. In de periode van groei die wij nu doormaken, is het van belang dat er genoeg mensen zijn die aan de personeelsvraag van onze bedrijven kunnen voldoen. AB Vakwerk, met haar deskundige medewerkers, kan dát. De coöperatie biedt veel werk aan mensen in de landbouw en andere sectoren. Ik voorzie dat zij in ons gebied uitgroeit tot een belangrijke werkgever.” Noordoostpolder, met Emmeloord als ‘World Potato City’, is de grootste landbouwgemeente van Nederland. ,,En wij richten ons primair op de Agri& Food. Een logische...

Lees verder »