Comfortzorg biedt Caffemed aan in Reduzum

REDUZUM – Comfortzorg opent deze zomer een nieuwe locatie voor dagbesteding voor jonge mensen met dementie aan de Legedyk 31 in Reduzum. Het betreft het voormalige Groene Kruisgebouw. Comfortzorg is een thuiszorgorganisatie die in heel Friesland bij mensen thuis verzorging, verpleging en begeleiding biedt. Voor jonge mensen met dementie heeft Comfortzorg op dit moment op twee locaties al een dagbesteding, in Heerenveen en Aldeboarn. De medewerkers van Comfortzorg zijn erg blij dat zij op deze mooie locatie in Reduzum enkele dagen per week een dagbesteding starten, genaamd ‘Caffemed’. Daarnaast opent Comfortzorg op deze plek een steunpunt voor het team van verzorgenden en verpleegkundigen uit Leeuwarden en omgeving. Ook voor de inwoners van Reduzum ontstaat hierdoor de mogelijkheid om met vragen over zorg en ondersteuning in het dorp zelf terecht te kunnen. De huidige priklocatie voor de inwoners van Reduzum blijft hierdoor op dit adres bestaan. Dinsdagavond 18 april jl. hebben dorpsbelang...

Lees verder »