Cor en Hilly Faber dragen stokje over aan Marco Kramer

HEERENVEEN – Na dertig jaar hebben Cor en Hilly Faber van Faber Sport het stokje afgelopen zaterdag overgedragen aan opvolger Marco Kramer. Marco gaat de zaak voortzetten met dezelfde drive als de familie Faber. “Qua bedrijfsvoering verandert er weinig. Onlangs hebben we ons aangesloten bij Sport 2000 en heeft de winkel een metamorfose ondergaan” aldus Marco Kramer. Faber Sport staat bij veel Friezen bekend als ijssportzaak. Schaatsers en ijshockeyers weten hun weg naar de winkel te vinden. Marco: “Daarnaast hebben we ook alles voor de voetballer, korfballer, lopers en zaalsporters. Ook voor een mooie sportprijs ben je bij ons aan het goede adres”. Zaterdag namen klanten en collega-ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje afscheid van Cor en Hilly. Het stokje werd letterlijk en figuurlijk overgedragen aan Marco. Het bericht Cor en Hilly Faber dragen stokje over aan Marco Kramer verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »