COTK veldtoernooi 2017 op Kalverdijkje Noord en Zuid

LEEUWARDEN – De speellocaties van het COTK-veldtoernooi 2017 zijn sinds kort bekend. De voorrondes (zaterdagmiddag 26 augustus) worden gespeeld op de locatie Kalverdijkje Zuid, met als gastheer v.v. Nicator en de finaleavond (woensdagavond 30 augustus) op de locatie Kalverdijkje Noord, met als gastheer de vereniging s.c. Leovardia. De inschrijving van de teams is inmiddels geopend. Het spreekt vanzelf, dat de leden van de Vereniging van Leeuwarder KNVB-clubs in ieder geval aan het toernooi deelnemen. Afgesproken is, tijdens twee bijeenkomsten met de leden, dat de verenigingen met hun eerste selectie ‘acte de présence’ zullen geven. Het COTK-veldtoernooi geldt daarom als onderdeel van de voorbereiding van de clubs op de reguliere competitie en stelt de deelnemende verenigingen in staat hun (nieuwe) selectie voor te stellen aan  voetballiefhebbers uit de Gemeente Leeuwarden en omstreken.

Lees verder »