Deze week in De Lawei

DRACHTEN – The Mon Amour Band is in huis met 50 jaar palingsound van de grootste sterren uit Volendam. Gek op de muziek van Nick en Simon? De mannen komen volgend seizoen met een eigen show in de grote zaal. De kaartverkoop is al gestart. Ook de kaartverkoop voor onder andere De Verleiders en The Analogues is van start gegaan. Met 4 en 5 mei in het vooruitzicht besteedt De Lawei aandacht aan Bevrijdingsdag. Beleef eind april de tijd van de bezetting door de ogen van die zangeressen in Door de nacht klinkt een lied. De film Django vertelt op 5 en 6 mei het indrukwekkende verhaal van de gelijknamige jazzgitarist in 1943.  The Mon Amour Band De Palingsound is al ruim 50 jaar een begrip in Nederland. De band is opgericht door Jack Veerman en bracht in 2014 een ode aan de Palingsound met een theatertour. Nu is het tijd voor deel twee,...

Lees verder »