Dit weekend in Rûnwei Sport

Dit weekend is er weer een nieuwe uitzending van Rûnwei Sport. Zaterdag zijn we aanwezig bij de volgende wedstrijden: Hardegarijp - FC Grootegast met verslaggever Aize Tolsma, de wedstrijd Kollum - WTOC met verslaggever Jan Wagenaar en Zwaagwesteinde - VIOD met verslaggever Anton van der Meer.Daarnaast is verslaggever IJde Prins aanwezig bij de wedstrijd Twijzel - Ropta Boys en we zijn bij VIOD VR1 - Heerenveen VR1 met verslaggever Lammert Brouwer. Sybrand Grasdijk vertelt alles over de wedstrijd VVOG - Harkemase Boys en met René van der Weij hebben we contact over Gorecht - VV Buitenpost. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Marcel Annema, Piet Douma en Ronny de Wit.Zondag is er ook een uitzending van Rûnwei Sport. Dan zijn we bij de volgende wedstrijd: Surhuisterveen - Donkerbroek met verslag van René Terpstra en verslaggever Dicky Wijbenga is bij De Walden - Houtigehage. Clubverslaggevers Koos...

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...