Groene Ster Open Air met Golden Earring

LEEUWARDEN – Golden Earring treedt vrijdag 9 juni op tijdens de eerste editie van Groene Ster Open Air in Leeuwarden. De organisatie is er trots op dat Golden Earring de eerste band is die enthousiast is ingegaan op de uitnodiging de première editie van Groene Ster Open Air op te luisteren. Het management en de band bleken gevoelig voor de mooie locatie met het concertterrein aan het water, en ook om na vele jaren weer eens een open air concert voor publiek in deze regio te geven. Voor het concert van Golden Earring zal er nog een nader aan te kondigen support act optreden. Het open air concert vindt plaats aan de vooravond van het Promised Land Festival dat op 10 en 11 juni in de Groene Ster wordt gehouden. De kaartverkoop van Groene Ster Open Air is inmiddels gestart via www.groenesteropenair.nl.

Lees verder »