Horeca vanaf juni in eigen beheer de Skâns

GORREDIJK – De Skâns neemt met ingang van eind juni de horeca in eigen beheer.  ,,Zoals algemeen bekend is de uitleg van het spreekwoord ‘De bakens verzetten’ het kiezen van een andere richting. En dat is wat De Skâns per 23 juni gaat doen door de horeca van De Skâns in eigen beheer te nemen”, vertelt Henk Mulder van de Skâns. ,,Dit stelt ons nog beter in staat om koppelingen te maken tussen de zaalverhuur en horeca. Met alle voordelen van dien.” Wat verandert er Achter de schermen verandert er veel, voor de klant verandert er weinig. ,,Ook in het nieuwe seizoen bieden wij u dezelfde service zoals u dat van ons gewend bent”, aldus Henk Mulder. ,,U kunt dus gewoon bij De Skâns terecht voor een hapje en drankje, een jubileum, een vergadering, een warm- of koud buffet, uw bedrijfsmeetings of uw verjaardagsfeestje.” Nieuw is dat de openingstijden van de...

Lees verder »