Koningsspelen Koningin Julianaschool Kollum

Vrijdag 21 april na het Koningsontbijt werd de dag sportief geopend met het Koningslied Okido op het plein met een dans. De kinderen van groep 6/7 deden de dans voor.De kinderen die het voordeden zijn: Noa, Jasmijn, Jildou, Nienke en Esmé. Na de dans en het lied konden de kinderen genieten van de sportieve koningssportdag.De groepen 5 t/m 8 konden kiezen uit diverse sportclinics in het dorp. De kinderen konden kiezen uit fierljeppen, volleyballen, tafeltennis, slagbal, acro, fitness en turnen. De kinderen van groep 1 t/m 4 kregen sportieve opdrachten in en om de school aangeboden en konden hun energie kwijt op de springkussens.Dankzij de medewerking van stagiaires, ouders en de activiteitencommissie hadden de kinderen en de leerkrachten fantastische Koningsspelen.Koningsspelen Koningin Julianaschool Kollum

Lees verder »