Langer licht: Bosbergtoren Appelscha langer open

APPELSCHA – Het is weer langer licht en de zomer zit eraan te komen. Daarom is de blikvanger van Appelscha, de Bosbergtoren, vanaf vandaag langer en eerder open. Vroege vogels kunnen vanaf 9.00 uur de toren beklimmen. De toren is tot 21.00 uur geopend. Geniet van de ondergaande zon boven de toppen van het Drents Friese Wold. De toren blijkt een echt succes te zijn. Al bijna tienduizend mensen hebben een ticket gekocht en de toren beklommen. Je kan nu ook online een ticket kopen via www.bosbergtoren.nl. Tienduizendste bezoeker ,,We verwachten dat één van de komende weken de tienduizendste bezoeker de toren gaat beleven,” vertelt projectleider Geske Barendregt van de gemeente Ooststellingwerf. ,,Voor diegene wacht een leuke verrassing.” Kaartjes zijn online te koop via www.bosbergtoren.nl en bij ondernemers rondom de Bosbergtoren.

Lees verder »