Lezing  “Zelf uw tuin ontwerpen” bij Groei en Bloei

SNEEK – Tuinontwerpster Imme Söhne verzorgt dinsdag een lezing voor Groei en Bloei in Sneek. Deze avond zal zij in vogelvlucht bespreken wat er allemaal bij komt kijken en waar u aan moet denken wanneer u zelf uw tuin ontwerpt. Oorspronkelijk komt Imme Söhne  uit het onderwijs, cursus- en advieswerk en zij heeft aan de Hoge school voor de Kunsten gestudeerd. Vanuit haar passie voor tuinieren heeft ze later de hoveniersopleiding gedaan, gevolgd door de opleiding Ontwerpen en Beplantingsleer Kleinschalig Groen. Vervolgens heeft zij in Wageningen de bachelor Educatie en Kennismanagement Groene Sector – Tuin & Landschap  afgerond. In het midden van het land is ze als ontwerpster eerst bij een aannemer/hovenier in dienst geweest. Hierna is ze als zelfstandige gestart met ‘Imme Söhne Tuinen’; bureau voor cursus & tekst, advies, tuinontwerp & beplantingsplan met betrekking tot de groene buitenruimte. Haar verlangen naar meer groen, rust en ruimte deed haar...

Lees verder »