Meisjes OSG Sevenwolden kampioen Olympic Moves volleybal

HEERENVEEN – Afgelopen woensdag hebben de meisjes van klas 3-4 van OSG Sevenwolden zich geplaatst voor het NK in Amsterdam. In Hoogeveen werden de regionale voorrondes van vele diverse sporten gehouden, waaronder volleybal. In de poulefase werden de tegenstanders met erg goed aanvallend spel aan de kant gezet. Dit resulteerde in een eerste plaats in de poule. In de kruisfinale moest er worden gespeeld tegen het Vechtdal College uit Dedemsvaart. Dit team kon het aanvalsgeweld van OSG Sevenwolden bijbenen en zelfs op een set voorsprong komen. Na de onderbreking vonden de meiden de concentratie en met name de teamspirit weer terug wat zorgde voor de ommekeer en de winst van de partij. De finale werd gespeeld tegen het Roelof van Echten College uit het thuisspelende Hoogeveen. Gesteund door vele supporters en leerlingen van beide scholen werd er een enorm spannende eindstrijd gespeeld. Ditmaal was de concentratie meteen vanaf de start...

Lees verder »