Oud-topbokser Arnold Vanderlyde bij Switte Buitenpost

BUITENPOST – Drievoudig Europees Kampioen Boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar Arnold Vanderlyde komt op maandag 8 mei om 19.30 uur een unieke en interactieve clinic geven over doorzettingsvermogen en het ontdekken van je eigen ‘Fighting Spirit’ . De clinic vindt plaats bij Bewegingscentrum Switte in Buitenpost. Iedereen is welkom om aanwezig te zijn bij de clinic (ook niet-leden) en de toegang is gratis. Na afloop van de clinic is er volop gelegenheid om vragen te stellen en om met Vanderlyde op de foto te gaan. Arnold Vanderlyde groeide op in het Limburgse Sittard en is één van de meest aansprekende boksers van Nederland. Op zijn vijftiende zette hij voor het eerst voet in een boksschool, acht maanden later bokste hij zijn eerste wedstrijd. Hij werd kampioen van het zuiden en vervolgens kampioen van Nederland. Drie Olympische Spelen met drie bronzen medailles later zegde hij het boksen vaarwel. Na zijn...

Lees verder »