Pastoor geeft zegen aan LEGO-kapel in Sneek

SNEEK – Pastoor Peter van der Weide uit Sneek komt maandag naar het Modelspoormuseum in Sneek om een miniatuur kapel van LEGO in te zegenen. Op het Festijn van Bouwstenen in Sneek staat een grote kapel uit een oud Engels kasteel. De kapel is gebouwd van maar liefst 30.000 LEGO-stenen. Van binnen is de opengewerkte kapel voorzien van een spelend orgel, altaar en veel originele details. Er is een jaar aan gebouwd. Het Festijn bestaat uit een prachtige tentoonstelling met drie tafels met LEGO-treinen, unieke bouwwerken, demonstraties, nieuwe technieken en voor de kinderen een bouwhoek met veel steentjes om mee te spelen. Genoeg voor uren speelplezier. En hebben de kinderen genoeg van het spelen met LEGO, dan kunnen ze genieten van de mooiste treinen in het museum. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs voor het museum....

Lees verder »