Poppodium Iduna presents Dencity 2017

DRACHTEN – Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de zevende keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Op zondag 4 juni zal Iduna’s achtertuin, het Thalenpark,van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer. Met trots presenteert Iduna bekende DJ’s en artiesten: JeBroer, Mr. Belt &Wezol, Faya (Fajah Lourens), Darkraver,  The Antidote,  Asino, Bojac, Dirrty Berry en de dag wordt gehost door MC C-BAZ. JeBroer JeBroer werd bekend door zijn bijdrage aan het nummer ‘Nooit Meer Slapen’ van YellowClaw. Hij bracht tracks uit met onder anderen Mr. Polska, Ronnie Flex en Skinto en maakte deel uit van NouveauRiche. Hij scoorde diverse hits met onder anderen  ‘Brommer’,  ‘Btje Vliegen Tog’ Miljoenen’ en natuurlijk megahit ‘Banaan’. Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify. Zijn nummers hebben een onwaarschijnlijk hoog partygehalte, de ideale headliner. Mr Belt...

Lees verder »