Stichting Sneker Hondenschool bijna 10 jaar

SNEEK – De Stichting Sneker Hondenschool viert woensdag 26 April haar tiende verjaardag. In die periode is aan zo’n 2000 honden en hun baasjes les gegeven. Arnold en Andrea Spring in ’t Veld legden de basis van hondenschool die eind 2001 overging in hondenschool  Sneek-Wymbritseradiel. In 2007 besloten de instructeurs van deze hondenschool die nu gerund wordt door Nel Adema, Jacandra Boerstra en Lies Kruis om het werk voort te zetten in de geest van de familie Spring in ’t Veld. ,,Wij willen voor iedereen een toegankelijke hondenschool zijn, waar in een prettige sfeer wordt lesgegeven. Daarbij streven wij naar een goede baas-hond relatie waarvan de basis al in de pupgroep wordt gelegd en wordt verstevigd in de ”jonge honden”, beginners” , “ gevorderden” en “vergevorderden” groepen. Ons team, wat zeer gemotiveerd is en waarvan enkele instructeurs al meer dan 10 jaar les geven ( eentje zelfs al vanaf 1984!)...

Lees verder »