Underground dance tijdens Basement Vibes in Iduna

DRACHTEN – Hard Beats presenteert  ‘a guided trip to Basement Vibes’. Basement Vibes is de nieuwe dansende speeltuin van Iduna waar letterlijk ondergronds aandacht wordt gegeven aan underground dancestijlen. Niet in de grote zaal maar in de kelder, om de undergroundsfeer maximaal tot zijn recht te laten komen. Tijdens deze eerste editie, vrijdag 28 april om 21.00 uur, wordt afgetrapt met oldschool acid van J-lines, waarna Micky Madness en Sniper het stokje overnemen met hardcore en schranz. Voor de fans wordt de avond afgesloten met een earlyterror set van Putty en blaast publiekslieveling Chickenpoxxx de zaal omver met lichtsnelheidoverschrijdende speedcore. ,,Om een lang verhaal kort te maken: Basement Vibes = strobo op 11, lasers in het kwadraat,  rook tot het plafond en gaan”, aldus de organisatoren. Meer info: www.iduna.nl

Lees verder »