Volle zaal voor lezing Arjan Postma in De Fûgelhelling

URETERP – De zaal in De Fûgelhelling zat donderdagavond vol en vol verwachting voor de lezing van boswachter Arjan Postma, bekend van de RTL-programma’s Het Zijn Net Mensen en de Late Night Show van Humberto Tan, waar hij vaak te gast is. Het publiek werd niet teleurgesteld. Arjan Postma begon op zijn eigen enthousiaste manier aan zijn lezing. Alles kwam voorbij, van koolmees tot kraai en van hert tot everzwijn. En niet te vergeten weidevogelbeheer en wat er allemaal goed en fout wordt gedaan. En hoe de natuur zichzelf hersteld, als er minder bestrijdingsmiddelen worden gebruikt in de landbouw. Dan is pas te zien hoe bepaalde dieren terugkeren in de natuur, maar ook exoten die hier eigenlijk niet thuis horen maar zijn geïmporteerd, bijvoorbeeld in de kassen en tuinbouw. Aan het einde van de lezing konden de aanwezigen nog vragen stellen aan Arjan Postma. Hij werd voor de interessante avond bedankt...

Lees verder »