Waterpoort volgend seizoen onder leiding van twee Heerenveners

  SNEEK – Hoofdtrainer Ralph de Vries staat ook volgend seizoen aan het roer bij K.V. De Waterpoort. De 38-jarige De Vries uit Heerenveen verlengt zijn contract met een jaar, tot de zomer van 2018. Ralph de Vries is op dit moment bezig aan het eerste seizoen bij K.V. De Waterpoort en behaalt tot dusverre uitstekende resultaten. K.V. De Waterpoort heeft zich voor het eerst in de geschiedenis in de zaal gehandhaafd in de 1e klasse. Op het veld staat het achttal op dit moment derde op de ranglijst en heeft nog alle kans op het kampioenschap in de 1e klasse A. Voor het 2e team van K.V. De Waterpoort is er een nieuwe trainer gevonden, namelijk Gerard Plantinga. De plaatsgenoot van De Vries volgt de huidige trainer Willem Post op. Gerard Plantinga is momenteel trainer van Heerenveen 4 en behaalt hier een goed resultaat met een huidige 2e plek...

Lees verder »